POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Testo sa piletinom i sampinjonima-odlicno uz meso


400 gr tjestenine 300 gr bijelog pileceg mesa 200 gr sampinjona 100 ml bijelog vina 600 ml pavlake za kuvanje 1 glavica crnog luka 4 cena bijelog luka so biber muskatni orascic vegeta
Isjecakti piletinu, bijeli i crni luk na kockice, a sampinjone na listice Pastu tj testo po zelji skuvati prema upustvu sa ambalaze Dok se pasta kuva, na malo ulja poprzite crni luk. Kad je staklast dodajte piletinu, kojoj kad porumeni dodaju se sampinjoni. Kad je i to gotovo poprziti bijeli luk cisto da zamirise, pa dodati bijelo vino. Sve ovo raditi pri umjerenoj temperaturi da bi se lijepo termicki obradilo i ostalo socno. Kad ispari bijelo vino dodati so, biber i vegetu prema ukusu. Onda nasuti pavlaku za kuvanje i smanjiti temperaturu, pa zaciniti muskatnim orascicem. Za ovo vrijeme je gotova pasta. Isprati je pod hladnu vodu, dobro ocijediti i dodati u sos. Malko jos prokrcati i gotovo jelo.Servirati kako god zelite.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept