POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Breskvice po bakinom receptu -recept i postupak

   

1 kg brašna
8 jaja
2 čaše ulja 2 čaše šećera 2 praška za pecivo
 korica limuna vanili šećer
fil
mrvice od ispečenih breskvica
 500 g marmelade tj pekmeza po zelji
300 g oraha korica limuna
  3 vanili šećera
rum

Penasto umutiti jaja sa šećerom i vanili šećerom, dalje miješati uz dodavanje ulja, brašna i praška za pecivo. 
Miješati dok se tijesto ne sjedini, ostaviti sat, dva da odstojii tek onda peći male okruglice veličine oraha na temperaturi od 160°C.





 Kad su breskvice pečene pustite ih da se ohlade i svaku malom kasikom izdubiti.
 Kad to napravite, smjesu koju ste izbušili izmrvite sitno rukama, dodajte joj orahe, marmeladu, vanili šećer, koricu limuna , malo ruma 
Sve dobro izmješajte i tom smjesom punite breskve koje poslije spojite.
Svaku breskvu uronite u boju za kolače i uvaljate u šećer.
ovde imate i par video recepata mozda vam zatrebaju 



Podelite recept sa prijateljima na svom fb mozda nekom zatreba.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept