POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Lazanje od makarona

Glavicu crnog luka isprziti a zatim dodati 400 grama mlevenog mesa ( po zelji)i uprziti a zatim dodati 500grama pasiranog pelata , soli vegete ,bibera, origana napraviti sos. 
Polu skuvati makarone ( krupnije to jest siroke) i redjati u formi od 26 cm, prvo malo na dnu sosa pa poredjati makarone ( kao na slici) pa opet sos preko njih,staviti u rernu i 15 minuta i pri kraju staviti odozgo puno narendanog kackavalja pa nazad u rernu nekoliko minuta. Ja sam prvi put imala previse sosa pa je malo curilo ali se to vremenom nauci koliko od prilike

recept i slika su od Jadranke Zivkovic i hvala joj sto je ovaj neobican recept podelila sa nama

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept