6 belanaca
100gr. secera
50gr. mlevenih oraha
50gr. mlevenih lesnika
2 rebra cokolade
fil I
18 zumanaca
250gr. secera
1l. mleka
3 pudinga od jagode
250gr. margarina
100gr. prah secera
100ml. slatke pavlake
2 MILKA cokolade od jagode
fil II
400ml. slatke pavlake
1
Za koru dobro umutiti belanca sa secerom.Zatim dodati mlevene orahe i lesnik,rendanu cokoladu,pa polako sjediniti smesu sa kasikom i izliti u pleh(35x25)oblozen papirom za pecenje.Peci koru na 180C 20min.Na isti nacin napraviti jos dve kore.
2.
Za fil I staviti 8dcl.mleka da provri sa secerom,a sa ostatkom mleka(2dcl.)razmutiti zumanca i prah za puding.Ovu smesu skuvati u vrijuce mleko.Kada se prohladi,sjediniti sa prethodno izmucenim margarinom i prah secerom.Posebno umutiti 1dcl.slatke pavlake,pa dodati i nju.Milka cokoladu izrendati na krupno rende,pa sve polako sjediniti.
Za fil II umutiti slatku pavlaku sa par kapi AROME od jagode pa filovati tortu.
3.