POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Paprika punjena tunjevinom


5 srednje velikih paprika 2 konzerve (od 185g) tunjevine 1 jaje 1 kasika vegete beli luk u prahu 50 ml pasiranog paradajza 1 kasika crvene paprike umak 600 ml pasiranog paradajza ja sam koristila moj domaci kuvani paradajz 300 ml vode 1 list lovora 1/2 kasicice vegete 1/2 kasicice secera
Tunu ocijediti od ulja i zaciniti. Moze se zacniti i drugim zacinima (po zelji). Umijesati jaje i pas. paradajz.u tunjevinu Izmijesati i napuniti paprike. U vecu zdjelu uliti paradajz posoliti, dodati secer (ne mora se). i postepeno i ostale zacine po ukusu Staviti lovor i uliti vodu, izmijesati, zatim staviti paprike i kuhati na srednjoj temperaturi oko 30 minuta. Po zelji doliti jos vode i pas.paradajza u ovom slucaju domaceg kuvanog paradajza (ovisno o zeljenoj gustoci umaka). A naravno mozete napraviti i vas omiljeni umak za paprike. Posluziti uz pire krompir.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept