POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Pletenica

Potrebno je pakovanje lisnatog testa
,oko 300 gr belog mesa, 200 gr pecuraka,
glavica luka, 2 sargarepe ,tikvica, 100 gr sira, 4 kasike ulja
, prstohvat origana, soli,bibera i vegete.

Pecurke i luk iseci na kockice,posoliti i prziti u tiganju.Zatim dodati belo meso.zacine i nastaviti sa przenjem.U medsjuvremenu izrendati sir.U drugoj posudi dinstati sargarepu i tikvicde isecene na trakice. Zaciniti origanom. Razvuci lisnato testo na papiru za pecenje i staviti ga u tepsiju. U centar pite staviti belo meso sa sampinjonima zatim sargarepu i tikvice,a preko narendani sir. Testo sa strane iseci na trake i prebacivati preko nadeva ,naizmenicno jednu pa drugu stranu ,kao pletenicu.Ostaviti malo da odstoji ,dok se rerna greje. Peci oko 15 minuta.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept