Potrebno je pakovanje lisnatog testa
,oko 300 gr belog mesa, 200 gr pecuraka,
glavica luka, 2 sargarepe ,tikvica, 100 gr sira, 4 kasike ulja
, prstohvat origana, soli,bibera i vegete.
,oko 300 gr belog mesa, 200 gr pecuraka,
glavica luka, 2 sargarepe ,tikvica, 100 gr sira, 4 kasike ulja
, prstohvat origana, soli,bibera i vegete.
Pecurke i luk iseci na kockice,posoliti i prziti u tiganju.Zatim dodati belo meso.zacine i nastaviti sa przenjem.U medsjuvremenu izrendati sir.U drugoj posudi dinstati sargarepu i tikvicde isecene na trakice. Zaciniti origanom. Razvuci lisnato testo na papiru za pecenje i staviti ga u tepsiju. U centar pite staviti belo meso sa sampinjonima zatim sargarepu i tikvice,a preko narendani sir. Testo sa strane iseci na trake i prebacivati preko nadeva ,naizmenicno jednu pa drugu stranu ,kao pletenicu.Ostaviti malo da odstoji ,dok se rerna greje. Peci oko 15 minuta.