FIL: 1kg šampinjona staviti u vodu i kada prokljuca procediti i iseckati u secku. Iseckati i 4 struka praziluka, 6-7 glavica crnog luka, 600gr šargarepe....u pekač staviti ulje i dinstati,Dodati 1 kg pirinča,3kesice začina za sarmu,so,biber.... sve lepo sjediti,ugasiti pekač....i po 1 kašiku na list kupusa
Na dno šerpe sipam ulje i malo zagrejem,dodam alevu papriku i secku sredinu kupusa....pa onda slazem sarme,ne sabijam previše da ne kipe kada pirinač nabubri.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba vreme je posta.Recept za svoju posnu sarmu nam je poslala Zorica Djordjevic iz Beograda.
Na dno šerpe sipam ulje i malo zagrejem,dodam alevu papriku i secku sredinu kupusa....pa onda slazem sarme,ne sabijam previše da ne kipe kada pirinač nabubri.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba vreme je posta.Recept za svoju posnu sarmu nam je poslala Zorica Djordjevic iz Beograda.