POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Posna sarma sa sampinjonima


FIL: 1kg šampinjona staviti u vodu i kada prokljuca procediti i iseckati u secku. Iseckati i 4 struka praziluka, 6-7 glavica crnog luka, 600gr šargarepe....u pekač staviti ulje i dinstati,Dodati 1 kg pirinča,3kesice začina za sarmu,so,biber.... sve lepo sjediti,ugasiti pekač....i po 1 kašiku na list kupusa
Na dno šerpe sipam ulje i malo zagrejem,dodam alevu papriku i secku sredinu kupusa....pa onda slazem sarme,ne sabijam previše da ne kipe kada pirinač nabubri.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba vreme je posta.Recept za svoju posnu sarmu nam je poslala Zorica Djordjevic iz Beograda.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept