700 g šampinjona (velikih)
200 g šunke
100 g sira
3 velike kasike milerama
1 jaje
1 manja glavica luka
2 češnja belog luka
malo: peršuna u prahu
maslinovog ulja (za dinstanje)
vegete (za smjesu)
Očistiti gljive Peteljke gljiva odvojiti od klobuka i usitniti Klobuke šampinjona poslagati u pek papirom obloženu tepsiju te ih puniti smjesom koju smo pripremili Smjesu napraviti tako da beli i crni luk prodinstamo na maslinovom ulju, dodamo im šunku rezanu na kockice i peteljke gljiva koje smo prethodno usitnili Dinstamo 10 minuta, dodajemo malo vegete, peršuna u prahu i pustimo smjesu da se prohladi U prohlađenu smjesu dodajemo sir rezan na kockice, mileram i 1 jaje Sve dobro sjedinimo i punimo klobuke šampinjona Po punjenim šampinjonima naribamo malo sira i stavimo ih peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 180°C oko 20 minuta.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.