POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Punjena paprika prste da polizes

paprika
80 dag mljeveno meso, 40 dag svinjetina, 40 dag junetina
2 glavice luka, sitno sjeckane
2 češnja belog luka
1 kasicica soli
1/2 kasicice bibera
1/2 kasicie šećera
1 kasika vegete 1 jaje
2 kasike crvene mljevene paprike
4 kasike ulja
80 g kuvane riže
200 ml vode
750 g pasiranog paradajza

Paprike operite i obrišite. Odrežite im vrh te dobro očistite. U posudu stavite mljeveno meso, sitno nasjeckani luk, beli luk sol, biber šećer, mljevenu papriku, vegetu, jaje, ulje i kivanu rizu -pirinac Dobro izmješajte smjesu sa rukama. Napunite paprike. U lonac stavite malo ulja te zagrijte na srednjoj vatri. Zatim u to dodajte vodu i stavite paprike u lonac. Pustite nek se malo krčkaju u tom soku na 5 min. Zatim dodajte pasiran paradajz i pustite da se kuva 90min na laganoj vatri uz povremenu provjeru.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Obavezno pogledajte i recept za tortu sarmu recept se nalazi OVDE,Recept za cufte u omotu imate OVDE,Recept za krompir u slanini koji ce vas oduseviti imate OVDE,Recept za cevape u krompiru imate OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept