Tamni deo
250 gr. margarina
1,5 dcl. vode
400 gr. mlevene. plazme
250 gr. secera
Beli deo 400 gr. secera 1 dcl. vode 250 gr. margarina 400 gr. mleka u prahu
Za preliv-glazura od cokolade
Spinovati 250 gr. secera sa 1, 5 dcl vode.Kada je uspinovano dodati margarin, samo ga otopiti i skloniti sa vatre da se hladi.Smesu treba hladiti 10 minuta, zatim u to ohladjeno dodati 400 gr. mlevene plazme.Sve to lepo izmiksati i preliti u pleh koji je prethodno malo namazan margarinom.Lepo rastanjiti u plehu.Secer spinovati sa 1 dcl. vode, dodati u spinovan secer margarin otopiti ga samo skloniti sa vatre i odmah dodati 400 gr.mleka u prahu.Odmah mutiti mikserom da se ne naprave grudvice.Sve to odmah preliti preko donje smese, razliti smesu brzo jer se jako brzo steze.Od gore glazura od cokolade.Paziti samo kada se secer spinuje da se ne prespinuje,jel ce se kasnije kruniti .Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.
Beli deo 400 gr. secera 1 dcl. vode 250 gr. margarina 400 gr. mleka u prahu
Za preliv-glazura od cokolade
Spinovati 250 gr. secera sa 1, 5 dcl vode.Kada je uspinovano dodati margarin, samo ga otopiti i skloniti sa vatre da se hladi.Smesu treba hladiti 10 minuta, zatim u to ohladjeno dodati 400 gr. mlevene plazme.Sve to lepo izmiksati i preliti u pleh koji je prethodno malo namazan margarinom.Lepo rastanjiti u plehu.Secer spinovati sa 1 dcl. vode, dodati u spinovan secer margarin otopiti ga samo skloniti sa vatre i odmah dodati 400 gr.mleka u prahu.Odmah mutiti mikserom da se ne naprave grudvice.Sve to odmah preliti preko donje smese, razliti smesu brzo jer se jako brzo steze.Od gore glazura od cokolade.Paziti samo kada se secer spinuje da se ne prespinuje,jel ce se kasnije kruniti .Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.