Sastojci:
750 g. mlevenog mesa,
1 glavica luka izrendana,
1 belance,
sredina od 2 kriške starog hleba, potopljene u mleku, sitno seckan peršunov list,
jedna kašika, so, biber, kašikica vegete
.
6 kuvana jaja
400 g lisnatog testa,
žumance za premazivanje
Priprema:
Izmešati sve dodatke sa mesom, mešati par minuta da se sastojci dobro sjedine.
Rasporediti meso na lisnato testo. Uviti u rolat, pažljivo premestiti u malo podmazanu tepsiju.
Od gore zaseći nožem. Premazati žumancetom.
Peći u prethodno zagrejanoj rerni prvo 15 minuta na 200 stepeni i 45 minuta na 180 stepeni.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.
sredina od 2 kriške starog hleba, potopljene u mleku, sitno seckan peršunov list,
jedna kašika, so, biber, kašikica vegete
Rasporediti meso na lisnato testo. Uviti u rolat, pažljivo premestiti u malo podmazanu tepsiju.