- - 1 pakovanje posnih kora za rozen tortu
- - 500gr.maka
- - 500gr.secera
- - 300gr. vode
- - 1 posni margarin
- - 1 limun
- - 200gr. prah secera
- - 3 kasike vrele vode
- - 3 kasike vrele vode
- - nekoliko kapi ulja
- U sud sipati secer i vodu da provri i lagano popariti mak, dodati i 1 margarin.
- Kore za rozen tortu premazivati mesavinom iscedjenog limuna i vode, filovati makom i tako dok se ne potrosi sav materijal.
- Na poslednju koru premazati fondan koji se pravi od umucenog prah secera sa vrelom vodom i nekoliko kapi uljaa i ne morate fondan odozgo,mozete i premazati filom,iako je lepse sa fondanom.-
- Tortu je najbolje napraviti 2-3 dana pre sluzenja. Podelite recept sa prijateljima na fb vreme je posta mozda nekom zatreba. U ovom clanku imate jos posnih video recepata i predjela .Reecept za najlepsu posnu salatu za slave imate OVDE
Recepte za najlepsa posna jela imate OVDE.
Reecept za najlepsu posnu salatu za slave imate OVDE-Recept za najlepse POSNE kolace sa bananom za par minuta imate OVDE