Mera je za 10 kg paprike
1l sirceta , 3l vode,
250ml ulja +250ml ulja
1konzervans 1 vinobran a moze i bez njega
400 gr secera 200gr soli
Beli luk i list persuna biber u zrnu.
Napraviti mesavinu od sirceta vode soli secera i 250ml ulja pa bariti papriku u tome . Cisto da baci kljuc.
Kad je gotovo i malo se prohladi redjati u teglu 2 reda paprike moze i 3 pa posuti seckanim belim lukpm i listom persuna i biber koje zrno .
Tako sve dok ne napunite teglu . Kad je gotovo u onu tecnost gde ste barili dodate vinobran konzervans i ostalih 250ml ulja prokuvati i naliti tegle .
Poklopiti tanjiricem do sutra dodati tecnost i vezati tegle celefanom ili ih poklopiti poklopcem,.Recept za zimnicu na hladno imate OVDE-Recept za jeger Zimnicu mnogo jednostavniju od ajvara imate OVDE-.Recept za papriku u pavlaci imate OVDE
.Recept za papriku punjenu kupusom imate OVDE-Recept za salatu sa pecenim paprikama imate OVDE-Recept za najlepsu barenu papriku bez hemije imate OVDE-Recepta za punjene krastavce imate OVDE-Recept za jedan presolac na hladno za 3 vrste zimnice imate OVDE-Recept za punjeni luk imate OVDE-Recept za dzem od smokvi po starinski bez hemije imate OVDE
Recept za papriku punjenu kupusom po starinski bez hemije imate OVDE Recept nam je posala Adrijana Pavin iz Backe Palanke.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba..Recept za starinski ajvar imate OVDE,RECEPT ZA NAJBOLJI PRESOLAC ZA KRASTAVCE KOJI SE NIKAD NE POKVARE IMATE OVDE.Recept za punjene krastavce imate OVDE.Recept za papriku u pavlaci imate OVDE. Recept za prelep pekmez od dinja imate OVDERecept za krastvace ukiseljenje sa hlebom imate OVDE-