litra mleka, malo rendane kore od limuna,
vanil secer, 7 kasika secera,
2 kasike prah secera i 2 kasike brasna.
Od litre mleka odvojimo solju,a ostatak ostaviti da provri sa dve kasike secera i vanil secerom.
U medjuvremenu umutiti cvrst sneg od belanaca i dodamo secer u prahu .
Kasikom vaditi nokle i spustati ih u kipuce mleko ,prvo sa jedne pa sa druge strane po par sekundi. Da nokle narastu.
Kasikom vaditi nokle i spustati ih u kipuce mleko ,prvo sa jedne pa sa druge strane po par sekundi. Da nokle narastu.
Vaditi resetkastom kasikom u ciniju.
Zumanca umutiti sa preostalim secerom i dodati brasno.
Zumanca umutiti sa preostalim secerom i dodati brasno.
Razrediti zumnca sa mlekom kojim smo ostavili po strani ,i sve zajedno sipamo u vruce mleko da se skuva krem .
Kremom prelijemo nokle. Odozgo narendamo koru od limuna i cokoladu. Sluziti hladno. Jos puno mojih brzinskih video recepata imate OVDE
Kremom prelijemo nokle. Odozgo narendamo koru od limuna i cokoladu. Sluziti hladno. Jos puno mojih brzinskih video recepata imate OVDE
Recept za najlepsu salatu uz sve vrste pecenja sa pecenom paprikom imate OVDE
Recept za brzinski rucak sa punjenim paprikama sa pavlakom i krompirom imate OVDE
Najejdnostaviji recept za papriku u pavlaci imate OVDE
Recept za tortu od cevapa da odusevite goste imate OVDE
Recept z najizdasniju i najlepsu rodjendansku tortu imate OVDE
Recept za hleb iz serpe a kao da je ispod saca imate OVDE
Recept za slanu toru od oblatne za par trenutaka imate OVDE