POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Starinsko zaboravljeno jelo-kiseli kupus i cvarci

  • domaci kiseli kupus
  • mast
  • lovorova lista
  • domaci cvarci
  • biber, beli luk u prahu
  • malo maslinovog ulja
  • suvi persunov list

1. Kiseli kupus iseci na trakice. Ako je prekiseo isprati ga pod hladnom vodom i dobro ocediti.
 2. Cvarke naseckati i kratko proprziti na malo masti. Staviti ih u neku posudu i poklopiti poklopcem pa na istoj masnoci u tiganju proprziti kiseli kupus i 2 lovorova lista. Kad je kupus polugotov dodati cvarke, beli luk u prahu i biber.
 3. Sve prebaciti u nauljenu vatrostalnu posudu, pospricati s maslinovim uljem i peci u prethodno zagrejanoj rerni na 170 stepeni dok se kupus fino ne zapece.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept