5 vrhom punih kašika oštrog brašna
2 dl mleka
2 dl šećera
200 gr. margarina
250 gr. eurokrema ili nutele
Brašno, mleko i šećer staviti u šerpu, promešati i staviti na tihu vatru. Kada proključa, kuvati pet minuta, uz mešanje. Skinuti sa šporeta i u vruće dodati margarin iseckan na kockice, mešati da se otopi a onda ubaciti i eurokrem. Odmah filovati oblatne, neka vas ne brine što je fil ređi, rasporediti ga da ima za četiri lista a petim listom poklopiti pa pritisnuti oblatne i ostaviti da se stegnu,Ako vam fil malo ukuva i cini vam se da ce biti malo vi filujte jednu obkatnu manje.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.
2 dl mleka
2 dl šećera
200 gr. margarina
Brašno, mleko i šećer staviti u šerpu, promešati i staviti na tihu vatru. Kada proključa, kuvati pet minuta, uz mešanje. Skinuti sa šporeta i u vruće dodati margarin iseckan na kockice, mešati da se otopi a onda ubaciti i eurokrem. Odmah filovati oblatne, neka vas ne brine što je fil ređi, rasporediti ga da ima za četiri lista a petim listom poklopiti pa pritisnuti oblatne i ostaviti da se stegnu,Ako vam fil malo ukuva i cini vam se da ce biti malo vi filujte jednu obkatnu manje.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.