POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Domaci rezanci za supu



1 kg. brasna
 10 jaja ''A'' klase ako su jaja krupnija jos 100 do 150 g. brasna malo soli.


Od brašna i jaja zamesiti tvrdo testo. Testo razviti što je tanje moguće. Iseći na lente,Testo rastanjiti u mašini za rezance.Ako nemate, svaku lentu rastanjiti oklagijom.Lente ostaviti da se malo prosuše, Seći na rezance nožem ili u mašini.Sušiti rezance na papiru 3-4 sata na toplom mestu ili promaji.Cuvati ih u platnenoj vrecici.Recept sa slikama sa postupkom imate OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept