Od brašna i jaja zamesiti tvrdo testo. Testo razviti što je tanje moguće. Iseći na lente,Testo rastanjiti u mašini za rezance.Ako nemate, svaku lentu rastanjiti oklagijom.Lente ostaviti da se malo prosuše, Seći na rezance nožem ili u mašini.Sušiti rezance na papiru 3-4 sata na toplom mestu ili promaji.Cuvati ih u platnenoj vrecici.Recept sa slikama sa postupkom imate OVDE
zapratite me i na tik toku
POCETNA STRANA
Pogledaj i ovaj recept obavezno
POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA
POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME
ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE
Podelite recept sa prijateljima
Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ
Domaci rezanci za supu
Od brašna i jaja zamesiti tvrdo testo. Testo razviti što je tanje moguće. Iseći na lente,Testo rastanjiti u mašini za rezance.Ako nemate, svaku lentu rastanjiti oklagijom.Lente ostaviti da se malo prosuše, Seći na rezance nožem ili u mašini.Sušiti rezance na papiru 3-4 sata na toplom mestu ili promaji.Cuvati ih u platnenoj vrecici.Recept sa slikama sa postupkom imate OVDE