POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

PILECE OKO


500 g pilećeg filea
400 g pečenice 100 g kačkavalja 100 g slaninice sitno seckane malo pavlake
1 kašika suvog biljnog začina jedna kasika ajvara
malo bibera ulje za prženje
Pileći file iseći na šnicle. Šnicle preko providne folije istanjiti tučkom za meso. Meso dobro začiniti suvim biljnim začinom, solju i biberom. Istanjenu šniclu prekriti listovima pečenice i kačkavalja,zatim premazati pavlakom dodati slaninicu i malo ajvara pa urolati i uvezati kuhinjskim koncem. U odgovarajućoj dubljoj šerpi zagrejati ulje. Potom dodati rolovanu piletinu i propržiti na visokoj temperaturi sa svih strana da porumeni. Seci na sitne komadice kao na slici kao prilog uz pomfrit ,
ili ostaviti u komadu u kolikom ste i napravili.KLIK NA RECEPT ZA TORTU OD SARME

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept