pilece rolnice
pilece belo meso
200 gr kackavalja
250 gr suvog vrata i saka seckane slaninice
kasika majoneza
3 kasike kisele pavlake
2 kasike senfa
so
ulje kasicica ljutkaste crvene paprike ako ne volite ljuto mozete i bez nje ili sa stakom paprikom
kasika mesanog zacina
Kackavalj isecemo na listice i redjamo u nauljenuj vatrostalnu ciniju.meso , rasecemo na pola po duzini,izlupamo da bude sto tanje zasolimo sa mesanim zacinom. Na meso stavimo suvi vrat i slaninicu i pomazemo sefom. stavimo list kackavalja i kasicicu pavlake i malo majoneza poklopimo ga na pola po duzini, posolimo ga i sipamo malo papricice stavimo ovako punjeno meso u vatrostalnu posudu
.Stavimo u vatrostalnu ciniju na pola sata zatim izvadimo i na svako parce stavimo malo pavlake i malo sira,Vratimo toliko samo da se zapece,Meso ovako pripremljeno je jako socno ide lepo uz pomfrit a i uz rusku salatuKLIK NA RECEPT ZA TORTU OD SARME