POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

pilece rolnice






  • pilece belo meso






  • 200 gr kackavalja
  • 250 gr suvog vrata i saka seckane slaninice
  • kasika majoneza
  • 3 kasike kisele pavlake
  • 2 kasike senfa
  • so
  • ulje kasicica ljutkaste crvene paprike ako ne volite ljuto mozete i bez nje ili sa stakom paprikom
  • kasika mesanog zacina
  • Kackavalj isecemo na listice i redjamo u nauljenuj vatrostalnu ciniju.meso , rasecemo na pola po duzini,izlupamo da bude sto tanje zasolimo sa mesanim zacinom. Na meso stavimo suvi vrat i slaninicu  i pomazemo sefom. stavimo list kackavalja i kasicicu pavlake i malo majoneza poklopimo ga na pola po duzini, posolimo ga i sipamo malo papricice stavimo ovako punjeno meso u vatrostalnu posudu .Stavimo u vatrostalnu ciniju na pola sata zatim izvadimo i na svako parce stavimo malo pavlake i malo sira,Vratimo toliko samo da se zapece,Meso ovako pripremljeno je jako socno ide lepo uz pomfrit a i uz rusku salatuKLIK NA RECEPT ZA TORTU OD SARME

    Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

    procitaj i ovaj recept