POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Punjeni krastavci napravite ih sad da odusevite sve na slavi




VIDEO RECEPT IMATE OVDE

krastavci, feferone, beli luk, i crni luk po zelji i moze i po koja sargarepa
, 1l sirćeta, 3l vode,
200g šećera i 150g soli.



Za punjenje krastavčića možete koristiti bilo koju vrstu papricice tj feferona,sto vise boja to ce biti lepse i sarenije. Paprike očistiti od semena a i ne mora. Krastavac izdubiti ,ja sam to radila sa ostracem za nozeve.i u sredinu ređati očišćenje paprike,ili sargarepu zatim iseći krastavce na prst širine i složiti u tegle.Na ovaj nacin mozete samo puniti krastavce a mozete kao i u mom slucaju ubaciti i ostalo povrce.
3 l vode, soi šećer staviti da provr ikad provri u to dodati 1 litar sirćeta i pustiti da vri još 15 minuta. Ohladiti preliv za krastavce i ohlađenim prelivom preliti krastavce i zatvoriti tegle. Zatim uzeti veću šerpu, a na dno šerpe staviti neku veću kuhinjsku krpu i poređati tegle naliti sa hladnom vodom i uključiti ringlu, pa kad provri pustiti da vri 10 minuta i pasterizovati tegle. Posle 10 minuta isključiti ringlu, a krastavce ostaviti da se ohlade u toj vodi
Podelite recept sa prijateljicama na fb sigurno ce nekom zatrebati ideja.Recept za  najbolju zimnicu na hladno imate  OVDE
Recept za papriku punjenu kupusom imate OVDE.Recept za starinski ajvar imate OVDE,RECEPT ZA NAJBOLJI PRESOLAC ZA KRASTAVCE KOJI SE NIKAD NE POKVARE IMATE OVDE.Recept za punjene krastavce imate OVDE.Recept za papriku u pavlaci imate OVDE.Recept za krastvace ukiseljenje sa hlebom imate OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept