POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Punjeni patlidzan-moze i rucak bez mesa da vas odusevi

Potrebno je:
2 plava patlidžana
1 šargarepa
paprika crvena
2 paradajza moze i bez njih 
sir tvrdji
kačkavalj
3 čena belog luka
peršunov list
so..maslinovo ulje
Priprema:
Povrće oprati. Beli luk izdrobiti dodati maslinovo ulje i seckan perčunov list i so . 

Plavi patlidžan iseći na listiće do same drške ali ne do kraja. Svaki list namazati mešavinom ulja i belog luka. Izmedju listova plavog patlidžana redjati tanke listove šargarepe, paprike, paradasjzza i tankih kriški sira .ovaj put ja sam pravila bez sira ali u original receptu ide sir .Posoliti odozgo još malo pouljiti i narendati kačkavaljem. Peći na 200 stepeni 30-40 min C. Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Obavezno pogledajte i recept za tortu sarmu recept se nalazi OVDE,Recept za cufte u omotu imate OVDE,Recept za krompir u slanini koji ce vas oduseviti imate OVDE,Recept za cevape u krompiru imate OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept