fil. 5 jaja 250 g secera u prahu 1 margarin i 250 grama cokolade Umutiti zumanca i 200 grama secera u prahu dodati otoplnjenu cokoladu i izmiksati zatim dodati margarin i sve uzmiksati posebno umutiti belenca i 50 grama secera u prahu i to polako dodati u cokoladni fil kasiku po kasiku Na prvu koru sipati fil i poklopiti je drugom ali ostaviti fila za premazivanje torte,na tortu mozete izliti glazuru obicnu kao ja a mozete je i premazati i slagom ,ukrasiti po zelji.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba recept.
zapratite me i na tik toku
POCETNA STRANA
Pogledaj i ovaj recept obavezno
POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA
POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME
ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE
Podelite recept sa prijateljima
Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ
Za ljubitelje cokolade
fil. 5 jaja 250 g secera u prahu 1 margarin i 250 grama cokolade Umutiti zumanca i 200 grama secera u prahu dodati otoplnjenu cokoladu i izmiksati zatim dodati margarin i sve uzmiksati posebno umutiti belenca i 50 grama secera u prahu i to polako dodati u cokoladni fil kasiku po kasiku Na prvu koru sipati fil i poklopiti je drugom ali ostaviti fila za premazivanje torte,na tortu mozete izliti glazuru obicnu kao ja a mozete je i premazati i slagom ,ukrasiti po zelji.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba recept.