manje 2 svinjske suve nogice
2 svinjske suve kosti sa mesom moze i s
uve usi ili rep suvi ,sta imate ili volite
beli luk
so biber
Očišćene noge operite i stavite u veći lonac. Dodajte suve kosti i nalijte hladnom vodom da ogrezne i stavite da se kuva. Kuvajte na umerenoj temperaturi toliko dugo dok meso sa nogu i kostiju ne počne da otpada. U toku kuvanja dolivajte vodu i skidajte masnoću da bi pihtije ostale bistre. Pred kraj kuvanja posolite i pobiberite po ukusu. Kad je sve kuvano, procedite supu, a meso očistite od kostiju i isitnite. Beli luk očistite i stucajte Sve vratite u šerpu da kratko provri, a onda razlivajte u tanjire. Ostavite pihtije na hladnom mestu da se stegnu.
2 svinjske suve kosti sa mesom moze i s
uve usi ili rep suvi ,sta imate ili volite
beli luk
so biber
Očišćene noge operite i stavite u veći lonac. Dodajte suve kosti i nalijte hladnom vodom da ogrezne i stavite da se kuva. Kuvajte na umerenoj temperaturi toliko dugo dok meso sa nogu i kostiju ne počne da otpada. U toku kuvanja dolivajte vodu i skidajte masnoću da bi pihtije ostale bistre. Pred kraj kuvanja posolite i pobiberite po ukusu. Kad je sve kuvano, procedite supu, a meso očistite od kostiju i isitnite. Beli luk očistite i stucajte Sve vratite u šerpu da kratko provri, a onda razlivajte u tanjire. Ostavite pihtije na hladnom mestu da se stegnu.