POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Medeno srce-isto kao kupovno a POSNO mada po ukusu pravicete ga i kad se mrsi

Merica je casa od 2 dl
  • 2 case od 2 dl kisele vode
  • 1 casa secera
  • 1 casa ulja
  • 3 kasike dzema 
  • 1 kasikica sode bikarbone
  • pola kesice cimeta
  • 2 case brasna
Glazura: 100 gr posne cokolade + 4 kasike ulja lagano istopiti
Priprema:

U odgovarajucoj posudi staviti kiselu vodu, secer, ulje pa sve promesati.
Potom dodati dzem, sodu bikarbonu, cimet i na kraju brasno.
Sve dobro promesati.







Rernu zagrejati na 180 C.
Smesu sipati u pleh 30×35 oblozen papirom za pecenje i peci kolac oko 25 minuta.
Peceni kolac ostaviti da se ohladi, pa modlom u obliku srca vaditi kolacice.zatim ih premazati tanko pekmezom a moze i bez toga 
Preko njih staviti glazuru od cokolade.slika je nastala pre glazure 

Kada se glazura na kolacicima stegne posluziti ih.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba .Recepte za najlepsa posna jela imate OVDE.Reecept za najlepsu posnu salatu za slave imate OVDE-Recept za najlepse POSNE kolace sa bananom za par minuta imate OVDE
Recepte za najlepse posne kolace imate OVDE.Recepte za najlepsa posna predjela imate OVDERecept za posno jelo sa paprikom iz tursije i ajvarom .VIDEO  imate OVDE.  Recept za POSNE Cupavce za par minuta koji se ne peku VIDEO imate OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept