POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Najkremastiji umak za snicle

Sniclu ispeci na uobicajen nacin,kako najvise volite vi i vasi ukucani
recept za sos je sledeci

240 g sampinjona
2 crne luka (115g) 4 velik kasike ulja
 so malo isjeckanog persuna biber
 200 ml vrele vode 1 velika kasika brasna 1 kasika crvene aleve paprike
 50 ml tecne pavlake 
Priprema 1. Zagrijati ulje u tiganju pa proprziti luk dok ne bude staklast.
 2. Sad dodati sampinjone, posloliti, dodati biber i mljevenu papriku.
 3. Sve varjacom mjesati da se fino uprzi.
 4. Temperatura ne smije biti jaka.
5. Po potrebi dok przite dodavati vodu, od onih 200 ml.
6. Ako vam se cini pregusto, ko voli doliti jos vode.
7. Brasno pomjesati sa tecnom pavlakom i dodati masi,
8. krckati jos par minuta.
 9. Prilog je kuhan kad sampinjoni fino omeksali.Sluziti uz snicle krompir i povrce po zelji.
.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept