POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Ne bacajte semenke Dinje koristite ih za caj protiv uporne Escherichie coli.-lekovitosi semenki dinje





S obzirom na delotvornost semenki dinje može se okarakterisati kao čudotvorne.
 Zašto? Odgovor je jednostavan – semenke dinje deluju mikrobicidno na opasnu bakteriju Escherichia coli. Zašto je ta bakterija tako opasna?
 Većina ljudi nije upoznata sa ovom široko rasprostranjenom bakterijom i njenim uticajm na zdravlje.
Stoga treba razjasniti neke nejasnoće, mitove i istine ovoj bakteriji.
U takvim slučajevima bolesnici pribegavaju terapiji prorodnim sredstvima.


Jedan od široko primenjivan način, veoma uspešan, je korišćenje osušenih, samlevenih semenki dinje u terapiji. Dovoljno je da se 21 dan, jednom dnevno uzima 1 supena kašika samlevenih semenki dinje u ili sa 2oo ml vode.




SEMENKE DINJE S obzirom na delotvornost, semenke dinje mogu se okarakterisati kao čudotvorne. Zašto? Odgovor je jednostavan – semenke dinje deluju mikrobicidno na opasnu bakteriju Escherichia coli.
Priprema:


Uzmite 12 do 15 osušenih semenki dinje i zubima ih otvorite (kao kad grickate suncokret). Stavite u litar hladne vode i kuvajte dok ne ukuva na malu šoljicu za kafu (1 do 2 gutljaja). Kuvati svakog jutra i piti natašte, čim se probudite, minimum 15 dana.

Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom bude korisno.Recept za domaci zdrav sirup imate OVDE-Recept za  najbolju zimnicu na hladno imate  OVDE-RECEPT ZA NAJLEPSE KRASTAVCE NA HLADNO IMATE OVDE
Recept za papriku punjenu kupusom imate OVDE.Recept za starinski ajvar imate OVDE,RECEPT ZA NAJBOLJI PRESOLAC ZA KRASTAVCE KOJI SE NIKAD NE POKVARE IMATE OVDE.Recept za punjene krastavce imate OVDE.Recept za papriku u pavlaci imate OVDE. Recept za prelep pekmez od dinja imate OVDERecept za krastvace ukiseljenje sa hlebom imate OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept