Potrebno je:
500 g džigerice
200 g slanine (tanko sečene)
Priprema
1 Svako parče džigerice preseći po pola i uvijati u slaninu, i probosti cackalicom i praviti ražnjiće.
2 Peći na roštilju, na tihoj vatri, dok ne porumeni, oko 10 minuta. Služiti odmah!Obavezno pogledajte i recept za tortu sarmu recept se nalazi OVDE,Recept za cufte u omotu imate OVDE,Recept za krompir u slanini koji ce vas oduseviti imate OVDE,Recept za cevape u krompiru imate OVDE
200 g slanine (tanko sečene)
Priprema
1 Svako parče džigerice preseći po pola i uvijati u slaninu, i probosti cackalicom i praviti ražnjiće.
2 Peći na roštilju, na tihoj vatri, dok ne porumeni, oko 10 minuta. Služiti odmah!Obavezno pogledajte i recept za tortu sarmu recept se nalazi OVDE,Recept za cufte u omotu imate OVDE,Recept za krompir u slanini koji ce vas oduseviti imate OVDE,Recept za cevape u krompiru imate OVDE