Takvu papriku redjati u serpu.
Preliti je sa ohladjenim sirupom: sl vode, 1/2 l sirceta,
300 gr secera, 200 gr soli i jedan vinobran. -
Tako prelivenu papriku ostaviti da odstoji 24 sata . Poredjati u tegle red paprike pa iseckani beli luk, kada napunimo teglu prelijemo sa sokom ili tecnoscu u kom su stajale.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.
Recept za najbolju zimnicu na hladno imate OVDE-Recept za jeger Zimnicu mnogo jednostavniju od ajvara imate OVDE-RRecept za papriku u pavlaci imate OVDE
.Recept za papriku punjenu kupusom imate OVDE-Recept za salatu sa pecenim paprikama imate OVDE-Recept za najlepsu barenu papriku bez hemije imate OVDE
.Recept za papriku punjenu kupusom imate OVDE.Recept za starinski ajvar imate OVDE,RECEPT ZA NAJBOLJI PRESOLAC ZA KRASTAVCE KOJI SE NIKAD NE POKVARE IMATE OVDE.Recept za punjene krastavce imate OVDE.Recept za papriku u pavlaci imate OVDE. Recept za prelep pekmez od dinja imate OVDERecept za krastvace ukiseljenje sa hlebom imate OVDE