POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Zalivena projara recept zaliva se sa mlekom


3jaja, 2decilitara brasna 1 decilitar kukuruznog brasna, 2 dec griza, 2 dec ulja 2 dec mleka prasak za pecivo, malo soli i 250 grama sira forma 24 cm ,jaja izmuti viljuskom pa dodati sve suve sastojke i na kraju mleko i ulje ( mozda moze malo manje ulja samo za moj ukus) i staviti u podmazan pleh 24 cm i peci na 220 stepeni 20 minuta kada porumeni izvuci i preliti sa 2dec mleka i vrati u rernu jos 5 minuta.
Prijatno Hvala na slici i receptu nasoj Jadranki Zivkovic koja sa nama redovno deli svoja umeca 

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept