POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Domaci rezanci za supu mnogo lepsi od kupovnih -recept

Rezanci domaci ne mogu da se mere sa kupovnim jer su po mom ukusu 10 puta bolji,Danas ih mlade kuvarice retko prave, nije ih tesko napraviti i vrede svakog truda.
1 kg. brasna
 10 jaja ''A'' klase ako su jaja krupnija 



jos 100 do 150 g. brasna 
malo soli.


Od brašna i jaja zamesiti tvrdo testo. Testo razviti što je tanje moguće
. Iseći na lente,
Testo rastanjiti u mašini za rezance.Ako nemate, svaku lentu rastanjiti oklagijom
.Lente ostaviti da se malo prosuše, 
Seći na rezance nožem ili u mašini.  

Sušiti rezance na papiru 3-4 sata na toplom mestu ili promaji.Cuvati ih u platnenoj vrecici
.Svoju sliku i svoj recept nam je poslala gospodja Marija Iloskic Miskeljin. .Recept za najlepsu salatu uz sve vrste pecenja sa pecenom paprikom imate OVDE
Recept za brzinski rucak sa punjenim paprikama sa pavlakom i krompirom imate OVDE
Najejdnostaviji recept za papriku u pavlaci imate OVDE
Recept za tortu od cevapa da odusevite goste imate OVDE
Recept z najizdasniju i najlepsu rodjendansku tortu imate OVDE
Recept za hleb iz serpe a kao da je ispod saca imate OVDE
Recept za slanu toru od oblatne za par trenutaka imate OVDE






Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept