POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Torta sa sladoledom iz kesice -odusevice vas

potrebno nam je :
za koru 10 jaja, 200 gr secera, 80 gr kakaoa, 4 kasike cokolade u prahu, 200 gr brasna, 2 praska za pecivo, 2dl cokoladnog mleka.
Umutiti 5 belanaca u cvrst sneg, dodati 100 gr secera neprekidno muteci dok se ne dobije cvrst sam. Zatim dodavati jedno po jedno zumance. Na kraju u smesu dodati 40 gr kakaoa, 2 kasike cokolade u prahu, 100 gr brasna i prasak za pecivo, pa polako promesati varjacom. Pripremljenu smesu izliti u pleh i peci u rerni. Pecenu koru poprskati cokoladnim mlekom. Na isti nacin ispeci jos jednu koru

Za fil su nam potrebne sledece namirnice: dve kesice karamel sladoleda, kesica sladoleda od vanile, 100 gr seckanih lesnika.
 Sladoled od vanile i karamele umutiti prema upustvu sa kesice. Prvu koru premazati umucenim sladoledom od karamele , preko naneti sladoled od vanile, posuti seckanim lesnicima i prekriti drugom korom.
 Odgore umutiti slag krem od vanile ili jos jednu kesicu sladoleda , po zelji i posuti seckanim lesnicima. Staviti u frizider da se stegne,Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recept za najlepsu sladoled tortu koja se ne pece imate OVDE.Recept za najlepsu cokoladnu vocnu tortu koja se ne pece imate OVDE.
Recepte za 6 kremastih torti imate OVDE-Recept za brzinsku tortu sa keksom i jogurtom koja se ne pece imate OVDE-Recept za najlepsu rodjendansku tortu imate OVDE



Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept