gotove kore1/2 kg-
jogurt1/2 litre-
jaja 4-
kisela voda1 dcl-
ulje1 dcl-
so1 kasikica
Umutiti mikserom 4 cela jaja, dodati kašikicu soli, pola litre jogurta, 1 dcl ulja i 1 dcl kisele vode
Pleh namazati uljem, stavitu dve kore a dve kore odvojiti za gore. Ostatak izmrviti i sjediniti sa prethodno dobijenom masom pa tako preliti u pleh. Dve preostale kore takođe izmrviti i rasporediti od gore preko fila. Peći 20 minuta na 200 stepeni. Služiti toplo uz jogurt. KLIK NA RECEPT ZA SLANU TORTU OD TOST HLEBA I RUSKE SALATE
jogurt1/2 litre-
jaja 4-
kisela voda1 dcl-
ulje1 dcl-
so1 kasikica
Umutiti mikserom 4 cela jaja, dodati kašikicu soli, pola litre jogurta, 1 dcl ulja i 1 dcl kisele vode
Pleh namazati uljem, stavitu dve kore a dve kore odvojiti za gore. Ostatak izmrviti i sjediniti sa prethodno dobijenom masom pa tako preliti u pleh. Dve preostale kore takođe izmrviti i rasporediti od gore preko fila. Peći 20 minuta na 200 stepeni. Služiti toplo uz jogurt. KLIK NA RECEPT ZA SLANU TORTU OD TOST HLEBA I RUSKE SALATE