šećer po želji
limunska kiselina
ja sam sve odokativno stavljala i po ukusu otprilike kao i za sok sa visnjama
Uberite domaće kupine,one najzrelije,koje se lako odvajaju,dobro ih isperite,ostavite da se ocijede i stavite kuhati u veću posudu,da jedno 10 minuta vriju.
Zatim uzmite cedaljku u koju ste predhodno stavili gazu i propasirajte to malo
.Kad ulijete sok u sito lagano sa kasikom miješajte da sok brže se cijedi.
U situ će vam ostati dio kupina koji je spreman da napravite ukusnu domaću marmeladu od kupine.
Tako procijeđen sok ponovno stavite u posudu na vatru,dodajte odmah šećer po želji i miješajte da se šećer rastopi.
Recept za najlepsu salatu uz sve vrste pecenja sa pecenom paprikom imate OVDE
RECEPT ZA ARONIJU U MEDU I LEKOVITOST IMATE OVDE
Tortu sa kiselom pavlakom i sladoledom iz kesice imate OVDE
Recept za brzinski rucak sa punjenim paprikama sa pavlakom i krompirom imate OVDE
Najejdnostaviji recept za papriku u pavlaci imate OVDE
Recept za tortu od cevapa da odusevite goste imate OVDE
Recept z najizdasniju i najlepsu rodjendansku tortu imate OVDE
Recept za hleb iz serpe a kao da je ispod saca imate OVDE
Recept za slanu toru od oblatne za par trenutaka imate OVDE
Recept za cuvarkucu protiv mioma cista i pomoc kod stitne zlezde i spas za sve zenske probleme imate OVDE