POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Jagnjetina pod sacem ima li ko je ne voli ?

Potrebano nam je oko 3kg jagnjetine ,najboje plecka i rebra,2kg krompira,crni luk,beli luk,2 do 3 sargarepe,so biber i vegeta .


Jagnjetinu iseci na srednje komade i posoliti.Ocistiti povrce iseci na vece komade ,zaciniti i staviti u namazan sac.Odgore staviti jagnjetinu politi sa pola case vode i malo ulja.Sve to poklopiti i staviti u pripremljeni zar i zagrnuti preko saca.Peci dok meso ne porumeni.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept