3 jaja
5 kašika šećera
4 kašike vode
4 kašike ulja
4 kašike brašna
3 kašike kakao
3 kašike mlevenog keksa
1 prašak za pecivo
Odvojiti žumance. Umutiti belance u čvrst sneg, dodati 2 kašike i umutiti. Žumanca umutiti posebno sa 3 kašike šećera dok se šećer neotopi. U umućena žumanca dodati 4 kašike tople vode, 4 kašike ulja, promešati pa dodati brašno, prašak za pecivo, kakao i mleveni keks. Lagano izmešati pa umešati belanca. Peći u četvrtastoj tepsiji. Ovako ispeći još 2 kore da bude ukupno 3.
fil 2 krem šlaga od čokolade
200 ml mleka.Umutiti 2 krem šlaga sa 2 dl mleka.
fil podeliti na 3 dela i svaku koru dobro nafilovati sa njim,ukrasiti po zelji