Mlevenom mesu dodati so, biber i sitno seckan na kockice luk, zatim dobro izmesati.Meso podeliti na 6 jednakih delova. Svaki deo oblikovati u kuglu i malo stisnuti medju dlanovima pa staviti na celofansku foliju. Meso preklopiti sa folijom i pritisnuti daskom za meso.Prziti u vrucem ulju.Ako se prave pljeskavice za zamrzavanje ne treba dodavati luk u meso, zato sto meso pozeleni od njega.Sluziti uz kajmak i pomfrit.
zapratite me i na tik toku
POCETNA STRANA
Pogledaj i ovaj recept obavezno
POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA
POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME
ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE
Podelite recept sa prijateljima
Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ
Domace pljeskavice
Mlevenom mesu dodati so, biber i sitno seckan na kockice luk, zatim dobro izmesati.Meso podeliti na 6 jednakih delova. Svaki deo oblikovati u kuglu i malo stisnuti medju dlanovima pa staviti na celofansku foliju. Meso preklopiti sa folijom i pritisnuti daskom za meso.Prziti u vrucem ulju.Ako se prave pljeskavice za zamrzavanje ne treba dodavati luk u meso, zato sto meso pozeleni od njega.Sluziti uz kajmak i pomfrit.