POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Meso pohovano u rerni-preukusno sa manje masti i kalorija


8 kom pileci batak ili delovi pileta po zelji kod mene je belo meso pohovano
100 gr puter ili margarin
3kom jaja
100gr prezla
po ukusu so
po ukusu biber
po ukusu majcina dusica


Batake operemo zasecemo uzduzno ostrim nozem na cetiri mesta i spikujemo malim grancicama majcine dusice,posolimo,pobiberimo.
Belo meso uvaljamo u zacaine
.Puter ili margarin otopimo u mikrovalnoj da bude u tecnom stanju a jaja umutimo
 Meso paniramo na sledeci nacin puter,prezla,jaja,prezla.

Sve to radimo lagano da prezla ne bi skliznula i meso redjamo na pek papir i pecemo u rerni na 180 stepeni oko 30-40 min, zavisno od rerne dok prezla ne porumeni.
Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba. Jos puno mojih brzinskih video recepata imate OVDE  
Recept za najlepsu salatu uz sve vrste pecenja sa pecenom paprikom imate OVDE
Recept za brzinski rucak sa punjenim paprikama sa pavlakom i krompirom imate OVDE
Najejdnostaviji recept za papriku u pavlaci imate OVDE
Recept za tortu od cevapa da odusevite goste imate OVDE
Recept z najizdasniju i najlepsu rodjendansku tortu imate OVDE
Recept za hleb iz serpe a kao da je ispod saca imate OVDE
Recept za slanu toru od oblatne za par trenutaka imate OVDE 

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept