POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Pica burek domaci

250 gr kore za gibanicu( 10 komada)
100 gr sunke
100 gr kackavalja
kecap, origano
za preliv
80 ml ulje
60 ml voda
1 veliku kasiku brasna
1/2 soli
1/4 kasicicu peciva

U serpicu stavite vodu i ujle da prokljuca 1 minut. sklonite sa vatre i dodati brasno, so, pecivo Dno silikonskog kalupa obloziti sa 1 korom.Nek krajevi kore ostanu van tepsije. Staviti nekoliko kapi od smese Staviti jos 1 koru, opet poprskati i izguzvati 3 kore i staviti jedno do drugo. staviti sunku, kackavalj,iseckane i origano,i kecap. Postupak ponoviti jos jednom. sada krajeve prve kore savijte u centru tepsije, premazati osatkom smese i peci oko 25 minuta. Prevrnuti burek, presecite i servirajte sa jogurtom.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept