POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Pohovane tikvice- u Sendvicu od suvog vrata i sira

tikvice
-6 listova tost sira ( 180 gr) ili zavisno koliko pravite sendvica
-80 gr dimljenog svinjskog vrata
-3 jajeta
-100 gr prezli
-50 gr brasna
-so
-ulje za przenje


Tikvice oljustiti i iseci na tanke kolutove (3-4 mm) Kolutove posoliti i ostaviti da odstoje 10 min. Poredjati ih na upijajucu hartiju. Na kolut tikvice staviti svinjski vrat.
Preko list tost sira.Zavrsiti kolutom tikvice. Ponavljati postupak dok se ne utrose sastojci.
Svaki sendvic prvo uvaljati u brasno pa u umucena jaja i na kraju u prezle.
Prziti u zagrejanom ulju sa obe strane dok ne porumene,Przene staviti na ubrus da izadje visak masnoce.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recept za najlepse pljeskavice od tikvica koje ce da oduseve sve imate OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept