POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Bakini kiseli krastavci -pravicete ih od sad stalno tako


Krastavčići (najlepši su kornišoni), koliko je po zelji

Za presolac:
5 l vode
125 ml esencije
200 gr soli
400 gr šećera
Za svaku teglu još po:
prstohvat bibera u zrnu ili
malo seckane mirođije
1-2 lista lorbera ili slacice

Krastavčiće dobro oprati i ostaviti da se ocede. 
Složiti ih u tegle, i u svaku ubaciti malo bibera u zrnu, list lorbera i mirođiju.
 Staviti plastični pritiskivač, naliti presolac i dobro zatvoriti tegle

.Presolac: Sve sastojke dobro izmešati i pažljivo preliti krastavčiće u tegli.
Cuvati u spajizu do koriscenja
.Podelite ovaj recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.nIZE IMATE VIDEO ZA KRASTAVCE UKISELJENE SA HLEBOM ZA PAR DANA:
Recept za  najbolju zimnicu na hladno imate  OVDE-Recept za jeger Zimnicu mnogo jednostavniju od ajvara imate OVDE-

RECEPT ZA NAJLEPSE KRASTAVCE NA HLADNO IMATE OVDE Recept za zimnicu na hladno imate  OVDE


Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept