POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

RECEPT ZA Kisele feferone bez konzervansa



500 g papricice,(feferona)
5 dl sirceta 5 dl vode
4 kasike secera 2 kasike soli


Papricicu operite i osusite,

 Papricici ili Feferonima odrezite peteljke a zatim ih probodite iglom da u njih moze prodrjet tekucina prokuvajte SIRCE, vodu.secer i sol pa kuvajte papricice 2 minute. dobro ih ocijedite i slozite u ciste staklenke.i prelijte otopinom, stavite mrezicu da ne isplivaju i dobro zatvorite
!Drzite na hladnom do upotrebe.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatrebaRecept za  najbolju zimnicu na hladno imate  OVDE-RECEPT ZA NAJLEPSE KRASTAVCE NA HLADNO IMATE OVDE-Recept za jeger Zimnicu mnogo jednostavniju od ajvara imate OVDE-

Recept za zimnicu na hladno imate  OVDE-Recept za jeger Zimnicu mnogo jednostavniju od ajvara imate OVDE-.Recept za papriku u pavlaci imate OVDE
.Recept za papriku punjenu kupusom imate OVDE-Recept za salatu sa pecenim paprikama imate OVDE-Recept za najlepsu barenu papriku bez hemije imate OVDE-Recepta za punjene krastavce imate OVDE-Recept za jedan presolac na hladno za 3 vrste zimnice imate OVDE-Recept za punjeni luk imate OVDE-Recept za dzem od smokvi po starinski bez hemije imate OVDE






Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept