POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Pohovane POSNE palacinke sa sampinjonima


SastojciKoličina
Testo:15-ak kom
kisela voda750 ml
somalo
uljemalo
brasnopo potrebi
prasak za pecivomalo
Fil:za palacin
praziluk1/2 struka
uljemalo
sampinjoni svezi1/2 kg
so, biber, vegetapo ukusu
posni majonez100 ml
Jos:po potrebi
senf200 gr
prezle
za przenje

Napraviti testo od kisele vode, soli, ulja malo praska za pecivo i brasna da se dobije gustina kao za palacinke. od pripremljenog testa prziti 13-15 palacinki, zavisi od velicine tiganja. Za fil isprziti sitno seckan prazi luk na malo ulja, dodati sitno seckane sampinjone, zaciniti po ukusu pa dinstati dok ne ispari voda.Kad se fil ohladi, dodati 100 ml majoneza.
 Filovati palacinke sa po malo fila, savijati kao sarmice, spojiti prvo dva kraja, pa urolati u palacinku. Krajeve namazati senfom da se zalepe. Svaku namazati senfom spolja, uvaljati u prezle, pa prziti na malo ulja, samo da dobiju koricu. Mogu se napraviti i nekoliko dana ranije, sve ih pripremiti i uvaljati u prezle i staviti u zamrzivac, pa ih izvaditi pola sata pre przenja.
 Tople se mogu sluziti cele a ohladjene se mogu iseci na kruzice, kao rolat i veoma su dekorativne,ja ih pravim za slavu za predjelo i secem na rolatice.
Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba vreme je posta.Recept za posno jelo sa paprikom iz tursije i ajvarom .VIDEO  imate OVDE.  Recept za POSNE Cupavce za par minuta koji se ne peku VIDEO imate OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept