1,5 čaša belog vina
1.5 čaša ulja
1 kašičica soli
1 kesica praška za pecivo
2 kašike susama
5 čaša brašna
čašu uzeti po želji, kod mene je od 2 dl
Sve sastojke za testo dobro umutiti u glatko i masno testo
Pečene galete prohladiti i držati u papirnoj kesi da bi sačuvale hrskavostMožete ih praviti i u integralnoj verziji. Staviti 1 čašu integralnog brašna i 4 i po čaše belog brašna
. Još su hrskaviji od galeta sa belim brašnom
. .Odlicne su i uz nutelu ,tako ih jedu moja decica koja ne poste.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recepte za najlepsa posna jela imate OVDE.Reecept za najlepsu posnu salatu za slave imate OVDE-Recept za najlepse POSNE kolace sa bananom za par minuta imate OVDE