Sastojci:
500g špageta
500g šampinjona
šargarepa a i ne mora
Glavica crnog luka
Glavica bijelog luka
500g šampinjona
šargarepa a i ne mora
Glavica crnog luka
Priprema:
U ključalu vodu dodati pastu.
Na ulju propržite sitno isjeckan crni i bijeli luk,zatim šargarepu.
Sampinjone isjeckati krupnije ili sitnije,po zelji .
Dinstati dok ne ispari voda koju pečurke puštaju.
U maloj šerpi ugrijati ulje, dodati brašna po potrebi, promiješati i dosuti vode, dok ne dobijemo gladak sos.
Sosa napravite onoliko koliko zelite,da li volite suvo ili malo kremastije
.MERE SU ODOKATIVNE.iskusne domacice ce znati odmah koliko cega treba,Po želji dodati bibera, soli i muškatnog oraščića.
.MERE SU ODOKATIVNE.iskusne domacice ce znati odmah koliko cega treba,Po želji dodati bibera, soli i muškatnog oraščića.
Sos dodati dinstanim pečurkama, špagete procijediti i sve sjediniti.
Podelite recept sa prijateljima na fb vreme je posta.Recepte za najlepsa posna jela imate OVDERecept za posno jelo sa paprikom iz tursije i ajvarom .VIDEO imate OVDE. Recept za POSNE Cupavce za par minuta koji se ne peku VIDEO imate OVDEReecept za najlepsu posnu salatu za slave imate OVDE-Recept za najlepse POSNE kolace sa bananom za par minuta imate OVDE