Ako ste mutili neki kolac pa vam ostalo belanaca steta da se bace,iskoristite ih i napravite puslice
3 kom bjelanaca
oko 200-250gr secera
na vrh noza soli
Belanca stavimo u dublji sud i dodamo im na vrh noza malo soli. Pocnemo mutiti mikserom.Nakon 1-2min miksanja, dodamo secer i nastavimo mutiti.Poenta kod puslica je da se sto duze mute da bi bile sto bolje.Ako imate vremena mutite ih cak oko 15 minuta.Belanca stavimo u dublji sud i dodamo im na vrh noza malo soli.
Pocnemo mutiti mikserom.Nakon 1-2min miksanja, dodamo secer i nastavimo mutiti.Poenta kod puslica je da se sto duze mute da bi bile sto bolje.Ako imate vremena mutite ih cak oko 15 minuta.Kad smesa bude skroz cvrsta, prebaciti je u spric i praviti puslice. u tepsiju staviti papir za pecenje, jer je tako bolje.Rernu upaliti na 100-110 stepeni i susiti puslice oko malo jace od 2h. Najbolje bi bilo ako rerna ima ventilator da ne bi doslo do pucanja.