Sargarepa sa belim lukom
Sastojci : 5kg sargarepe,
130gr belog luka,
nekoliko ljutih papricica,
konzervans,
2dl sirceta
,5 dl ulja persuna po zelji i so.
Povrce ocistiti i oprati.
Sargarepu, papricice i beli luk samleti, dodati ostale sastojke i dobro izmesati.
Ostaviti da odstoji 24 sata. Salatu sipati u tegle i dobro zatvoriti
Recept za zimnicu na hladno imate OVDE-Recept za jeger Zimnicu mnogo jednostavniju od ajvara imate OVDE-.Recept za papriku u pavlaci imate OVDE
.Recept za papriku punjenu kupusom imate OVDE-Recept za salatu sa pecenim paprikama imate OVDE-Recept za najlepsu barenu papriku bez hemije imate OVDE-Recepta za punjene krastavce imate OVDE-Recept za jedan presolac na hladno za 3 vrste zimnice imate OVDE-Recept za punjeni luk imate OVDE-Recept za dzem od smokvi po starinski bez hemije imate OVDE