POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Bakine nedeljne fasir snicle da podsete na stara dobra vremena

500 g mlevenog mesa po ukusu ,moze svinjetina moze junetina
1 kifla/ oko 200 g/ ili parce hleba da poveze
1 glavica crnog luka
po zelji i ukusu Vegeta i biber
1 jaje
malo mleka
za przenje ulje

Mleveno meso dobro rukama mesiti uz dodatak svih zacina.. Kiflu ili parce hleba potopiti u malo mleka da omeksa Viljuskom ugnjeciti kiflu i dodati u meso. Dodati jaje ,i umesiti sve da bude srednje tvrda masa.Ostaviti smesu bar 1 sat u frizideru. Zagrejati ulje u tiganju i rukom oblikovati snicle i spustati na zagrejano ulje. Kad se uhvati korica sa jedne strane, smanjiti temperaturu i okrenuti drugu stranu i prziti snicle oko 10 minuta. Sluziti uz pire krompir i sezonsku salatu.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept