Za kore:
9 jaja
9 kašika šećera
9 kašika neskvika
3 kašike ulja
9 kašika brašna
3 praška za pecivo
Za prvi fil:
1 kantica pavlake
300 g mlevenog plazma keksa
250 g šećera u prahu
9 jaja
9 kašika šećera
9 kašika neskvika
3 kašike ulja
9 kašika brašna
3 praška za pecivo
Za prvi fil:
1 kantica pavlake
300 g mlevenog plazma keksa
250 g šećera u prahu
Za drugi fil: 1/2 kg šlaga 4,5 dl kisele vode Za prelivanje: 4 dl čokoladnog mleka Za glazuru: 100 g čokolade 5 kašika ulja Za premazivanje: 2 kesice šlaga mutite 3 belanca sa 3 kašike šećera, dodajte jedno po jedno 3 žumanca, i dalje mutite pa dodajte 1 kašiku ulja i 3 velike kašike neskvika.3 kašike brašna pomešajte sa jednim praškom za pecivo pa dodajte u prethodnu smesu polako mešajući varjačom. Izlijte u podmazan pleh i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni 15 minuta.Napravite 3 ovakve kore. Kada se ohlade kore svaku preliti čokoladnim mlekom.Za prvi fil umutite varjačom 1 kanticu pavlake sa 250 g prah šećera i 300 g mlevene plazme.Za drugi fil penasto umutite 1/2 kg šlaga sa 4,5 dl kisele vode.Ređajte koru, premažite je 1/3 prvog fila pa 1/3 drugog fila.Stavite drugu koru pa opet 1/3 prvog fila pa 1/3 drugog fila pa treću koru i 1/3 prvog pa 1/3 drugog fila.. Od gore i sa strane celu tortu premažite sa još 2 penasto umućena šlaga