Sastojci:
biskvit (250 g,ja sam koristila okrugli kupovni)
jedna teglica kompota od kajsija
50 g putera,, 2 lista želatina, 300 g bele čokolade, 300 ml slatke pavlake, 250 g krem sira, 85 g šećera.
Želatin stavite u činiju, prekrijte hladnom vodom i ostavite deset minuta da omekša.
Izlomite čokoladu i stavite u šerpu sa 100 ml slatke pavlake, pa otopite na pari. Iscedite vodu iz želatina, pa ga umešajte u otopljenu čokoladu.
Izlomite čokoladu i stavite u šerpu sa 100 ml slatke pavlake, pa otopite na pari. Iscedite vodu iz želatina, pa ga umešajte u otopljenu čokoladu.
Na kraju spojite i sa čokoladnim filom, pa u smesu dodajte iseckane kajsije.
Izručite u pripremljen pleh na biskvit koji ste presekli na pola.na fil stavite drugi deo biskvita.Staviti da se dobro stegne.Recept za najlepsu sladoled tortu koja se ne pece imate OVDE.Recept za najlepsu cokoladnu vocnu tortu koja se ne pece imate OVDE.
Recepte za 6 kremastih torti imate OVDE