POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Kruskovaca


Potrebno je: 150g butera 150g secera 3 jaja 1 kesica vanilin secera 170g brasna 10g kakao 1 kesica prasak za pecivo 50ml mleka 50g rendane cokolade 1 konzerva kompotota od krusaka ili sad par svezih krusaka
Posebno umutite jaja sa secerom a posebno buter sa vanil secerom(vodite racuna da buter bude penasto umucen),zatim sve sjedinite. Dodajte mleko i brasno koje ste prethodno izmesali sa kakaoom i praskom za pecivo. Na kraju ubacite rendanu cokoladu i sve lepo izmesajte.Masu izlijte u pleh(24x34) sa pek papirom. Kruske iz kompota malo ocedite,isecite na polutke i odmah redjajte preko biskvit mase. Biskvit pecite na 180°C oko 40-ak minuta. Gotov biskvit dobro ohladite.po zelji i u original receptu od gore ide slag ali ga ja trenutno nisam imala kod sebe

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept