Potrebno je:
150g butera
150g secera
3 jaja
1 kesica vanilin secera
170g brasna
10g kakao
1 kesica prasak za pecivo
50ml mleka
50g rendane cokolade
1 konzerva kompotota od krusaka ili sad par svezih krusaka
Posebno umutite jaja sa secerom a posebno buter sa vanil secerom(vodite racuna da buter bude penasto umucen),zatim sve sjedinite. Dodajte mleko i brasno koje ste prethodno izmesali sa kakaoom i praskom za pecivo. Na kraju ubacite rendanu cokoladu i sve lepo izmesajte.Masu izlijte u pleh(24x34) sa pek papirom. Kruske iz kompota malo ocedite,isecite na polutke i odmah redjajte preko biskvit mase. Biskvit pecite na 180°C oko 40-ak minuta. Gotov biskvit dobro ohladite.po zelji i u original receptu od gore ide slag ali ga ja trenutno nisam imala kod sebe
Posebno umutite jaja sa secerom a posebno buter sa vanil secerom(vodite racuna da buter bude penasto umucen),zatim sve sjedinite. Dodajte mleko i brasno koje ste prethodno izmesali sa kakaoom i praskom za pecivo. Na kraju ubacite rendanu cokoladu i sve lepo izmesajte.Masu izlijte u pleh(24x34) sa pek papirom. Kruske iz kompota malo ocedite,isecite na polutke i odmah redjajte preko biskvit mase. Biskvit pecite na 180°C oko 40-ak minuta. Gotov biskvit dobro ohladite.po zelji i u original receptu od gore ide slag ali ga ja trenutno nisam imala kod sebe